Back to top

Informatie in het Engels voor expats

De gemeente gaat publieke en private partijen helpen om cruciale formulieren en websites in het Engels te vertalen, voor zover dat nog niet is gebeurd. Eerder is een deel van het woningaanbod van Woningnet al in het Engels beschikbaar gekomen via de website Rooftrack.nl. De Engelstalige informatie is te vinden via de website iamsterdam.com/living. Dat schrijft wethouder Carolien Gehrels in antwoord op een voorstel van Sebastiaan Capel (D66). Capel pleit ook voor een Amsterdam House als ontmoetingsplek voor expats, maar volgens Gehrels is daar geen behoefte aan.

23 June 2012 |

Comments

Woningnet

Ik ben zelf vanuit Spanje naar Nederland gekomen en heb via woningnet een woning gevonden. Komt misschien omdat ik alleen op zoek was maar ik had vrij snel een woning gevonden. Verder was de afhandeling niet helemaal top, maar ach wat wil je.