Poëzie en inkt

Nieuws uit Amsterdam publiceert niet-commerciële persberichten over Amsterdam van andere organisaties. De redactie beslist over plaatsing en past eventueel de titel aan. De afzender van het persbericht is verantwoordelijk voor de inhoud van het bericht. RSS-feed hier, twitter hier.
Afzender: 
Grafisch Werkcentrum Amsterdam
Datum persbericht: 
5-5-2012

Na het succes van Grafische Epeditie #1: Vinyl & Inkt opent GWA de deuren voor weer een andere groep kunstenmakers: die van het gedicht. Acht jonge dichters stellen zich op tussen en op de antieke drukpersen, en laten zich verleiden tot gedachten over het vlekken van inkt. Met als soundscape de Heidelbergpers zelf, met als resultaat een ter plekke te vervaardigen dichtbundel.

Een speciale rol is weggelegd voor Bernard Wesseling: op 16 mei verschijnt zijn nieuwe bundel ‘Naar de daken’ bij Uitgeverij Querido. Om dat te vieren zetten en drukken we deze middag ook een oplagedruk van een van zijn nieuwe gedichten.

Verder treedt Krijn Peter Hesselink op met liedjes uit zijn nieuwe muziekvoorstelling ‘Broerrr’, en krijgen we mooie woorden van Kira Wuck, Bas Jacobs, Daan Doesborgh, Pim te Bokkel, Nickie Theunissen en Martijn den Bakker.

Wees welkom!
Zondag 13 mei 2012
De deur gaat open om 14.00.
Entree is € 5,- en gratis voor Vrienden en Drukklup.

Grafisch Werkcentrum Amsterdam
Molukkenstraat 200-P1
1098 TW Amsterdam
contact@grafischwerkcentrumamsterdam.nl
info: 06 246 22 194

5 May 2012, 15:09 | |