Back to top

Anti-phone book campaign

On Amsterdam Centraal and Facebook, a campaign has been launched for a ban on distributing the phone book in Amsterdam. Walther Ploos van Amstel describes his efforts to stop receiving the book. A spokesperson of the company would finally have told him: “We can’t skip individual houses when we deliver in Amsterdam. That’s really too complicated. You should see the distribution lists…”

Ploos van Amstel argues that a paper phone book is obsolete now that phone numbers can easily be found on the internet. In his view, delivering phone books door to door is ‘a shameless waste of money, paper and energy’.

9 September 2011 |

Comments

phone book

Treemagotchi heeft daar een paar jaar geleden al een actie op gedaan. Heel diep verstopt op de website kon je daarna een formulier vinden om het telefoonboek op te zeggen. Heb ik gedaan en tot nu toen geen nieuw exemplaar in de bus gehad.
De adverteerders betalen voor de verspreiding en het maakt ze blijkbaar niet uit dat veel mensen dat ding gelijk bij het oud papier dumpen.